zaterdag 30 januari 2016

De verjaardag van Aron! :)

Op woensdag 20 januari was het de verjaardag van Aron, maar omdat het die dag slechts een half dagje school was vierden we de verjaardag van Aron pas uitgebreid op donderdag 21 januari. 
Aron mocht in de kring vertellen over zijn verjaardag. Vervolgens werden er 4 kaarsjes aangestoken op de decoratie-verjaardagstaart en zongen we "Lang zal hij leven" en "Happy Birthday" voor hem. Daarna mocht Aron de kaarsjes uitblazen en kreeg hij een groot applaus wanneer dit gelukt was :).
Terwijl de kinderen in groepen zelfstandig aan het werk/aan het spelen waren, mocht Aron bij mij de kleuren voor de onderdelen van zijn kroon komen kiezen. Uiteindelijk mocht hij er zelf nog enkele stickers op kleven om deze zelf ook te versieren. Dit vond hij zeer leuk! :) 
Net voor we naar huis gingen maakten we er een heus feest van. Er werd een tafel in het midden van de kring gezet met feestbordjes, -bekers en -servetten. De cake smaakte overheerlijk en de leuke verjaardagsliedjes die juf Annemie liet spelen zorgden voor een leuk dansmoment na het eten van de cake. Er werd veel gelachen en gedanst :). 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten